Hengelhoef-vakantie.be
 
 

Hengelhoef is een vakantiedomein temidden de natuur in hartje Limburg. Je kan hier terecht voor een ontspannen weekend met het gezin, wat quality time met de partner of zalig genieten van de rust. Welke kwaliteiten het domein en de omgeving nog te bieden hebben vind je terug op deze website.

Kortom, welkom op de website van Gagel 5, één van de vakantieverblijven in Hengelhoef. We bieden u de bescheiden luxe voor max. 4 personen die u op uw vakantie of weekendje uit wenst. We hopen dat u op deze website een antwoord kan vinden op al uw vragen over uw verblijf. Is dit niet het geval, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Prijzen & bezetting

Onder het hoofdmenu prijzen, submenu bezetting vindt u een kalender die de huidige reservaties weergeeft. Zo kan u onmiddellijk zien wanneer u nog kan reserveren. De prijzen voor de verschillende periodes vindt u eveneens terug onder dit hoofdmenu

Foto's

Hier kan u zowel een oplijsting van de voorzieningen, grondplannetjes als foto's van de verschillende kamers en de nabije omgeving terugvinden.

Geschiedenis

Wat was Hengelhoef voordien en hoe komt het dat er zoveel te doen is geweest rond Hengelhoef begin jaren 2000?
De revival na het verval. Bloed, zweet en tranen en voldoening als eindresultaat. Bekijk hier hoe Gagel 5 werd omgetoverd tot de bescheiden luxe dat het nu is.

Contact

Adres, route, bereikbaarheid, indeling van het domein, contactgegevens, ... kortom, alles wat u nodig heeft eens u overtuigd bent.
Reserveren Fotos Kaart